Aydın'a hoş geldin Hilary!

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. Mavi beyazlılar, son olarak Kanadalı smaçörü kadrosuna kattı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Aydın'a hoş geldin Hilary!
Aydın'a hoş geldin Hilary!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Sultanlar Ligi ekibi Aydın Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. Mavi beyazlılar, son olarak Kanada milli takımı forması giyen başarılı smaçör Hilary Jhonson Howe ile sözleşme imzaladı. 25 yaşındaki yetenekli oyuncu, önümüzdeki sezon Aydın ekibi için ter dökecek.

Öte yandan; Aydın Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz günlerde dış transferde Angela Leyva Tagle ile anlaşma sağladı. Çukurova Belediyespor forması giyen smaçör Tagle ile bir yıllık sözleşme imzalandı.

27 May 2024 - 16:21 - Spor

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.