Telefonla konuşurken kaza yaptı

Efeler Hürriyet Bulvarı üzerinde seyir hâlindeki araç park halindeki iki araca çarptı. Kazada 5 yaşında bir çocuk yaralandı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Telefonla konuşurken kaza yaptı
Telefonla konuşurken kaza yaptı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, Aydın'ın Efeler İlçesi Hürriyet Bulvarı üzerinde yaşandı. İddiaya göre, 09 ALU 214 plakalı aracı kullanan ve telefonla konuşan Y.P.T, bir anda direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Bulvar üzerinde park halinde bulunan 09 BS 274 ve 09 ET 254 plakalı araçlara çarptı. 3 araçta da maddi hasar oluşurken 5 yaşındaki çocuğu yaralandı. Çocuk hastaneye kaldırılırken polis olayla ilgili tutanak tuttu. Araç çekici ile yoldan kaldırıldı.

28 May 2024 - 14:27 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.