Kanber'in gönlü Efe'den yana

Efeler 09 SFK'nın tecrübeli teknik adamı Veyis Kanber, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Kanber, Aydın temsilcisi ile yola devam etmek istediğinin sinyallerini vererek, 2-3 kulüpten de teklif aldığının altını çizdi.

Mert Cona
Mert Cona Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

TFF 3. Lig ekibi Efeler 09 SFK, bir üst lig kapısından döndü. Performansıyla göz dolduran Aydın temsilcisinde, yönetim değişikliği yaşandı. Kulüp Başkanı Eymen Atay, koltuğunu Altay'ın altyapı koordinatörlüğünü yapan Mahmut Gözüaçık'a devretti. Yeni yönetimin, teknik direktör Veyis Kanber ile yola devam edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.

EFELER EVLADIMIZ
Efeler 09 SFK'nın başında başarılı işlere imza atan tecrübeli teknik adam, yeni sezonda Aydın temsilcisi ile yola devam etmek istediğinin sinyallerini vererek, başka kulüplerden de teklif aldığını vurguladı. Kanber, "Sezonu tamamladık fakat yeni yönetime daha takımla ilgili bir rapor sunmadım. Efeler 09 SFK kendi takımımız gibi. Bir evladımız olarak görüyoruz. Yeni yönetimde son 15-20 günde bu takıma çok sahip çıktı. Şartlar nasıl olur bilemiyorum, şuanda bir şey söylemem doğru olmayabilir. Arayan başka kulüplerde var. Genel olarak bir değerlendirme yapacağız" dedi.

29 May 2024 - 16:03 - Spor

Muhabir  Mert Cona


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.