Nazilli'nin borcunu açıkladı!

TFF 2. Lig ekibi Nazilli Belediyespor'a talip olan Murat Küçüker, sürece ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küçüker, siyah beyazlıların borcunu açıklayarak, yeni sezonda harcanacak bütçeyi planladıklarını ifade etti.

Mert Cona
Mert Cona Tüm Haberleri
Nazilli'nin borcunu açıkladı!
Haber albümü için resme tıklayın

2023-24 sezonuna bomba gibi başlayan Nazilli Belediyespor, ikinci devre maçlarıyla birlikte düşüşe geçti. Borçları nedeniyle de transfer tahtasını açamayan Siyah İnciler, 3. Lig kapısından döndü. İki sezondur küme düşme sıkıntısı çeken siyah beyazlılarda kulüp başkanı Şahin Kaya'nın koltuğunu devretmek istediği iddia edildi.

Kamuoyunda geniş yankı uyandıran iddiaların ardından Didim Belediyespor'un başkanı Murat Küçüker, Nazilli Belediyespor'a talip olduğunu açıkladı. Sürece ilişkin Aydın Yeni Haber'e değerlendirmelerde bulunan Murat Küçüker, kulübün borcunu da açıkladı.

30 MİLYON LİRAYA YAKIN

Henüz net bir karar veremediklerini ifade eden Küçüker, kulübün borcunu ve yeni sezonda harcanacak bütçeyi planladıklarını söyledi. Küçüker, "Kulübün borçlarını ve yeni sezonda nasıl bir yapılanma yapabiliriz diye değerlendirmelerimiz sürüyor. Daha net olarak netleşmedi kararımız. Borç ve yeni sezon için bütçe planlaması yapmamız lazım. Kulübün 20 ila 30 milyon lira borcunun olduğunu gördük. Eski borçlar, federasyona olan ve yönetime olan borçlar bunlar. Kaç para isteniyorsa ödeyelim başlayalım diye düşünüyoruz fakat borçlar çok dağınık görünüyor" dedi.

PARA KONUŞMADIK
Nazilli Belediyespor Başkanı Şahin Kaya'nın 15 milyon lira istediği iddialarına da yanıt veren Küçüker, "Kulüp başkanıyla kulübün devrinde ödeyeceğimiz parayı konuşmadık. Henüz kendisine sen bizden ne kadar para talep ediyorsun diye bir soru sormadık. Önceliğimiz kulübün ne kadar borcu var bunu netleştirmek istiyoruz. Daha sonra da yeni sezonda ne kadar para harcarız planlamalarını yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

29 May 2024 - 16:07 - Spor

Muhabir  Mert Cona


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.