Aydınlı futbolcu Süper Lig yolunda

Aydınspor'un altyapısından yetişen Çağlayan Menderes, kariyerinin en kritik müsabakasına çıkıyor. Aydınlı futbolcu, Süper Lig yolundaki final maçının öncesinde Habertürk'e konuk olarak, açıklamalarda bulundu. Menderes, heyecanlı olduklarını dile getirerek, kupayı Sakarya'ya getireceklerini vurguladı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Aydınlı futbolcu Süper Lig yolunda
Haber albümü için resme tıklayın

Aydınlı futbolcu Çağlayan Menderes, bugün kariyerinin en kritik karşılaşmasına çıkacak. Sakaryaspor formasını giyen genç futbolcu, Bodrum FK karşısında ter dökecek. 1. Lig'e Yükselme Play-Off Final maçı Yeni Adana Stadyumu'nda saat 20:00'da oynanacak.
Zorlu karşılaşma öncesi, Aydınspor 1923'ün altyapısında yetişen Çağlayan Menderes, Habertürk ekranlarında açıklamalarda bulundu.
Takım olarak heyecanlı olduklarını ifade eden Menderes, "Sakaryaspor'un 17 yıllık Süper Lig hasretini artık sonlandırmak istiyoruz. İnşallah kazanan taraf biz olacağız. Rakibimiz daha hazır gözüküyor fakat bizde hazırlık maçları yaparak bu maça hazırlandık. Sakaryaspor taraftarları, Türkiye'nin en bilinen taraftarlarından biri. Karşılaşmada da sonuna kadar bizi destekleyecekler. O kupayı Sakarya'ya getireceğiz" dedi.

30 May 2024 - 15:57 - Spor

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.