Ertuğrul Tetik’ten flaş adım!

Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tesisi için flaş bir karar aldı. Tetik, Nazillispor’un kiralık olarak kullandığı tesisin boşaltılmasını mecliste oylatacak.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Ertuğrul Tetik’ten flaş adım!
Haber albümü için resme tıklayın

TFF 2. Lig ekibi Nazillispor’u yeni sezonda destek vermeyeceğini açıklayan Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, flaş bir karar daha aldı.
Ertuğrul Tetik, siyah beyazlı kulübün kiralık olarak kullandığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tesisini geri almak için harekete geçti. Tetik, belediyeye ait olan kamp binası ve antrenman sahalarının yer aldığı tesisi meclise sunacak.
Meclis üyelerinin onayını almayı hedefleyen Tetik’in tesisi Nazillispor’un elinden geri alarak belediye bünyesine kazandıracak.
4 Haziran saat 15:00’te Belediye Meclis Toplantısı’nda çıkacak karar merakla bekleniyor.

31 May 2024 - 10:37 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.