Bekçi ve arkadaşlarına uyuşturucu baskını!

Efeler'de yapılan Narkotik operasyonunda Aydın'a uyuşturucu sevkiyatı yapan biri bekçi 3 şahıs yakalandı. 5 kilogram uyuşturucu ile gözaltına alınan şahıslar, Aydın Adliyesi'ne çıkarıldı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Aydın'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü başarılı bir operasyona daha imza attı. Bu yılın en büyük ikinci yakalamasını yapan Narkotik polisi, biri bekçi 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Alınan bilgilere göre, İstanbul'dan Aydın'a 5 kilo uyuşturucu madde taşıdığı ihbarı alan şüpheliler için Narkotik polisi, düğmeye bastı. Germencik'te başlayan kovalamaca, Efeler Umurlu Mahallesi'nde sona erdi.

Kovalamaca sonucunda durdurulan araçta, G.Ç, M.A ve bekçi İ.Ç'nin üzerinde yapılan aramada 5 kilogram uyuşturucu madde, 2 adet tabanca, 2 adet şarjör, 51 adet fişek ele geçirildi. İşlemleri için Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülen 3 şahıs, işlemlerinin ardından Aydın Adliyesine sevk edildi.

31 May 2024 - 11:17 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.