Binlerce kilometre gelip Aydın'da sıkıştı

Çanakkale'den Aydın'a meyve, sebze taşıyan kamyon, dönüş yolunda alt geçide sıkıştı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Binlerce kilometre gelip Aydın'da sıkıştı
Binlerce kilometre gelip Aydın'da sıkıştı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, Aydın'ın Efeler ilçesi Devlet Hastanesi alt geçidinden yaşandı. 17 AC 299 plakalı kamyon sürücüsü Çanakkale'den aldığı sebze ve meyveleri Aydın'a getirdi. İşini bitiren kamyon sürücüsü, dönüş yolunda Aydın Devlet Hastanesi yanında bulunan alt geçidi tercih etti. Yüksekliği hesaba katmayan sürücü kötü bir sürpriz ile karşılaştı. Alt geçide girer girmez sıkışınca neye uğradığını şaşırdı. Polis ekiplerinden yardım isteyen sürücü için bir çok çözüm yolu düşünüldü. Lastikleri indirilen kamyon, sıkıştığı yerden kurtarıldı.

01 Haz 2024 - 15:05 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.