Efeler’de kura heyecanı

Aydın’ın Efeler ilçesinde kura heyecanı yaşandı. Belediye, gündüz bakımevine kayıt olmak isteyen aileler için canlı yayında kura çekimi gerçekleştirdi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Efeler’de kura heyecanı
Efeler’de kura heyecanı
Haber albümü için resme tıklayın

Efeler Belediyesi bünyesinde bulunan ve ebeveynlerin çocuklarını güvenle emanet ettiği gündüz bakımevi kreşlerinde başvuru süreci tamamlandı.
Talebin fazla olması ve kamuoyunda hiçbir şüpheye yer vermek istemeyen Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, yeni dönemde eğitim görecek öğrencilerin kura yönetimi ile belirleneceğini açıkladı. Nevzat Biçer Nikah ve Konferans Salonu’nda noter huzurunda gerçekleşen kura çekimine aileler de katılım sağladı.
Öte yandan; belediye, kura çekimini sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınladı. Çekilişte gündüz bakımevine kayıt hakkı kazanan aileler, büyük sevinç yaşadı.

03 Haz 2024 - 14:56 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.