Ertekin Aydın’da yakalandı

Türkiye’yi derinden etkileyen cinsel istismar olayında yeni bir gelişme yaşandı. Anne Fitnat Ertekin, Aydın’da jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Müge Anlı ve Tatlı Sert programında, tüm Türkiye'yi derinden sarsan bir olay meydana geldi.
Muğla'da 17 Mayıs Cuma günü kaybolan 23 yaşındaki Figen Tülay Bayındır ve 18 yaşındaki arkadaşı Bahar Demir, kaybolmalarının 15. gününde bulundu.
Gerçek, Müge Anlı'da ortaya çıktı. Kayıp kızlarını aramak için stüdyoya gelen Selahattin Yalnız'ın, kızlara cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. Olayın ardından polis ekipleri, üvey baba Selahattin'i tutuklayarak emniyete götürdü. Anlı, bugünkü yayında hafta sonu yaşananları anlattı.
Anne Fitnat ve üvey baba Selahattin, savcıya 5 saat boyunca ifade verdiler. Gece yarısından sonra tamamlanan ifadelerde, anne, istismara maruz kaldığını ancak korktuğu için bunu söyleyemediğini itiraf etti.
Selahattin'in, istismarı reddettiği öğrenildi. Sonuç olarak, Selahattin cinsel istismar suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anne ise suça iştirakten suçlu bulunmakla birlikte serbest bırakıldı. Bahar'ın ablası Gizem ise koruma altına alındı.
Selahattin ile ilgili çarpıcı gerçekler de ortaya çıktı. Anlı, Selahattin'in Avustralya'ya gittiğini, 11 çocuğu olduğunu ve 9 çocuğu daha istismar ettiğini açıkladı.

ANNE DE TUTUKLANDI

Anne Fitnat Ertekin, kayıp üvey kızlarını arayan babanın kızlara 14 yaşından beri tecavüz ettiği olay Müge Anlı programında gün yüzüne çıkmıştı. Yıllar boyunca baskı, şiddet ve tacize maruz kalan genç kızların yardım çağrısı sonuç verdi ve sapkın baba cezaevine gönderildi. Üvey baba Selahattin Yalnız, 'cinsel istismar' suçundan hüküm giyerken; suça iştirak etmekten tutuklanan anne Fitnat Ertekin önce serbest bırakılmıştı. Ancak Müge Anlı programında Fitnat Ertekin'in yeniden gözaltına alındığı açıklanmıştı. Aydın’da yakalanan Fitnat Ertekin 'suça iştirak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

05 Haz 2024 - 12:38 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.