Akçöltekin unutulmadı

Aydın Barosunun sevilen avukatlarından olan ve bir sene önce hayatını kaybeden Savaş Akçöltekinunutulmadı. Akçöltekin için tavuk pilav hayrı yapıldı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Akçöltekin unutulmadı
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz sene Haziran ayında Aydın Adliyesi önünde kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Savaş Akçöltekin'i ailesi ve arkadaşları unutmadı. Aydın Barosunun sevilen avukatlarından olan Akçöltekin için bürosu önünde tavuk pilav hayrı yapıldı. Ailesi, arkadaşları ve meslektaşlarının katıldığı programda dualar okundu.

06 Haz 2024 - 20:47 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.