Aydın Valiliğinden düğün kararı

Aydın Valiliği kararıyla okul bahçelerinde düğün yapılması yasaklandı. Karar sonrası düğününe sayılı günler kalan çiftler isyan ederken, mahalle sakinleri mutlu olduklarını söyledi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Aydın Valiliği, okul bahçelerinde yapılan düğünleri yasakladı. Çevre Bakanlığı ile imzalanan protokol gereği, okul bahçelerinde yaşanan gürültü nedeniyle alınan karara evlenme yolunda olan çiftler tepki gösterdi. Günler öncesinden okul aile birliğine ödeme yapan çiftler, " 10 gün sonra düğünümüz var biz şimdi nasıl salon bulacağız" diye isyan etti.

Okul çevresinde bulunan mahalle sakinleri ise alınan karardan son derece memnun olduklarını dile getirdi. Mahalle sakinleri, " Her akşam yaşanan gürültü nedeniyle rahatsız oluyorduk. Bu tip organizasyonları şehir içinde olmaması lazım. Valiliğin kararını destekliyoruz" dedi.

10 Haz 2024 - 16:47 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.