Polisi dinlemeyip, arabayı üstüne sürmüştü

Çineli iş insanı ve siyasetçi Mehmet Demir, sınav günü polisin dur ihtarına uymayıp kaçtı ve üstüne araç sürdü. Demir'e sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken şahsa ceza yazılarak ehliyetine daimi olarak el konuldu.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Olay, hafta sonu Aydın'ın Efeler ilçesi Denizli Bulvarı üzerinde yaşandı. Çine'den Efeler'e gelen iş insanı ve siyasetçi Mehmet Demir, aracını yaya yoluna çalışır vaziyette park etti. Yayaların geçişini engelleyen sürücüyü, polis ikaz etti. Polisin ikazını dikkate almayan sürücüden arabayı sağa çekmesi ve ehliyetini vermesi söylendi.

Polisin uyarısını yeniden dikkate almayan iş insanı, arabasıyla hızla kaçmaya çalıştı. Denizli Bulvarı üzerinden Forum kavşağına doğru kaçan sürücüyü, trafik polisleri takibe aldı. Neden kaçtığı belli olmayan şahıs, kaçış esnasında sık sık polisin üzerine sürdü. Hem polisi hem diğer sürücüleri tehlikeye düşüren sürücü forum kavşağına geldiğinde kıskıvrak yakalandı. Arabadan inen sürücü, kızını sınava götürdüğünü iddia ederek kaçtığını söyledi ve ehliyetini vermedi. Polise zorluk çıkaran sürücü hem polislere hem ailesine hem de sınava girecek olan kızına zor anlar yaşattı.

Polis memurunun, "ehliyetini ver, yoluna devam et" sözlerini dikkate almayan sürücü direndi.
Şahsa, evrak vermemek, polisi tehlikeye düşürmekten, mukavemet gibi bir çok suçtan adlı işlem yapılarak ceza kesildi. Çevredeki vatandaşların da şahitlik ettiği olayda Mehmet Demir'in ehliyetine daimi olarak el konuldu.

11 Haz 2024 - 22:54 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.