Tekin yeniden başkan

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Aydın Şubesi, Olağan Genel Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlık için yeniden Tevfik Ata Tekin dedi. Tekin, seçimin ardından açıklamalarda bulunarak yeni dönem hedeflerinden bahsetti.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

TÜFAD Aydın, yeni başkanlık seçimi için genel kurul seçimine gitti. Aydın Lisesi Spor Salonu'nda yapılan Olağan Genel Kurulu Seçimleri’nde iki adayla çıkılan seçim öncesinde Erman Kırmızı, adaylıktan çekildi. Tek adaylı girilen seçimde Tevfik Ata Tekin, yeniden TÜFAD Aydın Şube Başkanı seçildi.

ANTRENÖRLERE YAKIŞIR BİR ESER
Seçimin ardından Aydın Yeni Haber'e konuşan Tevfik Ata Tekin, TÜFAD Aydın şubesinin kuruluşuna dikkat çekti. 1996 yılında İzmir'den ayrılarak Aydın şubesini kurduklarını ifade eden Tekin, ilk 3-4 yıl boyunca kahve köşelerinde toplantılar düzenlediklerini söyledi. Tekin, şu şekilde konuştu:
"Bu derneği 1996 yılında İzmir şubesinden ayrılarak almıştık, Denizli ve Muğla'da bize bağlanmıştı. Daha sonrasında ise Aydın şubemizi oluşturduk. İlk 3-4 yılda kahve köşelerinde, daha sonra ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden kiraladığımız stadyumun altında seminer ve kurslar vermeye başladık. İlk geldiğimizde kasada 1 lira bile yoktu. O günlerdeki hedefimiz bir antrenör evi alabilmekti. Bunun içinde derneğin tüm girdi ve çıktılarını banka üzerinden gerçekleştirdik. Öğretim görevlisi olduğum için spor bilimleri fakültesini de işin içine katarak 0 maliyetle seminer ve kurslar düzenledik ve buralardan çok ciddi gelirler elde ettik. Kazandığımız paralarla daha sonra ise imkansız olarak görülen antrenör evini aldık. Elbet bizde bu başkanlığı bırakacağız fakat bırakırken insanın arkasında bir eser bırakması çok önemli. Benle birlikte yönetimimiz, antrenörlerimize yakışır bir eser bıraktı ve bizden sonraki nesillere de kalacaktır."

DÖRT DÖRTLÜK YÖNETİM ANLAYIŞI
Aydınlı antrenörlerin kazandığını söyleyen Tekin, "3 yıllık görev süremizde yine aynı şekilde kurs ve seminerlere devam edeceğiz. Türkiye'nin önde gelen isimlerini antrenörlerimizle buluşturarak, onların bilgi ve birikimlerine katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Bize karşı aday olan isimleri hiç bir zaman ötekileştirmedik. Daha önce bize rakip olan Osman hocamız şuan bizim yönetimimizde. Sen ben diye bir şey yok. Dört dörtlük bir yönetim anlayışı var bundan sonra da böyle devam edecek" dedi.

Öte yandan; Tevfik Ata Tekin, yeni dönemde de Türkiye'ye damga vurmuş isimleri Aydınlı antrenörlerle buluşturmaya devam edeceklerini açıkladı.

11 Haz 2024 - 23:01 - Spor

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.