Ökmen ailesinin mutlu günü

CHP Nazilli İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen’in ağabeyi Batuhan Ökmen, hayatını Ayşe ile birleştirdi. CHP Örgütü, genç çifti düğününde yalnız bırakmadı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Ökmen ailesinin mutlu günü
Ökmen ailesinin mutlu günü
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli ilçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen’in ağabeyi Batuhan, canından çok sevdiği Ayşe ile hayatını birleştirdi. Genç çiftin görkemli düğününde CHP örgütü de yer aldı.

Başkan Ökmen, dünya evine giren çiftleri yalnız bırakmayan örgütüne teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı: “Biz büyük bir aileyiz.
Kıymetli abim Batuhan ve Ayşe’nin düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayan İlçe Yönetim kurulu üyelerimize ve değerli eşlerine, Kadın kolları başkanımız Nilgün Aktaş ve yönetimine, Gençlik kolları başkanımız Muzaffer Yılmaz ve yönetimine, Belediye Başkan Yardımcılarımız Kadir Mutlu, Selahattin Yılmaz ve değerli eşlerine, Meclis Başkan Vekilimiz İsmail Civlez’e, Belediye Meclis Üyelerimize ve tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum.
Bu özel günümüzde bizi bir an olsun yalnız bırakmayan, baştan sona tüm detaylarla ilgilenen Behçet Üney ve ekibine, güzel enerjisiyle bizlere harika bir akşam yaşatan Ali Dereli ve orkestrasına da teşekkürlerimi sunuyorum.”

12 Haz 2024 - 20:22 - Magazin

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.