Aydın’da ulaşıma zam!

Aydın Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), yeni taksi tarifesini belirlendi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Aydınlı taksi esnafı, açılış ve kilometre başı ücretlerin yetersizliği nedeniyle Aydın Ulaşım Koordinasyon Merkezine başvuruda bulundu. Taksicilerden gelen talebi geçtiğimiz günlerde değerlendiren UKOME, tarifelerde değişikliğe gitti.

Yeni ücretler ise şu şekilde belirlendi:

Taksimetre açılış ücreti; Kuşadası ve Didim'de 24 liradan 32 TL'ye, Söke'de 20 liradan 28 TL'ye, Efeler ve diğer ilçelerde ise 16.50 liradan 28 TL'ye yükseltildi.
Kilometre başı ücrette ise; Kuşadası ve Didim'de 32 liraya, Söke'de 26 TL'ye, Efeler ve diğer ilçelerde ise 26 liraya çıkarıldı.
Öte yandan; kısa mesafe ücretleri ise, tüm ilçelerde 90 liraya yükseltildi.

Sarı civciv ile özel halk minibüslerine ise henüz zam yapılmadı.

13 Haz 2024 - 16:05 - Ekonomi

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Vatan - Doymuyorlar, bu ticari işten çıktı, bildiğin soygun. Araba taş çatlasın 3 tl yakıyor. 26₺ almak nedir. Ayıp be ayıp.

Yanıtla . 5Beğen . 1Beğenme 15 Haziran 14:14