Kurban Bayramında hava nasıl olacak?

Türkiye’de Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, hava durumu merak konusu oldu. Aydınlı vatandaşlar, bayram tatillerini planlarken, meteorolojik koşulların ne yönde seyredeceğini de takip ediyor. Peki bayramda bizi nasıl bir hava bekliyor?

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Aydın’da yaz aylarına adım attığımız bu günlerde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ediyor. Kentte özellikle son bir haftadır, "cehennem çöl sıcakları" olarak adlandırılan yüksek sıcaklıklar, etkisini belirgin bir şekilde gösteriyor.
Aydınlı vatandaşlar da Kurban Bayramı tatili için planlarını yaparken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahminlerini yakından takip ediyor. Ülke genelinde, yüksek sıcaklara rağmen bayramın nasıl geçeceği, yağmurun olup olmayacağı gibi sorular gündemde önemli bir yer tutuyor.

Peki bayramda bizi nasıl bir hava bekliyor?
Kurban Bayramı’nın birinci gününde termometreler 39 dereceyi görecek. 17 Haziran Pazartesi günü ise sıcaklık 40 dereceyi bulacak. Salı 41, Çarşamba 41, Perşembe 42, Cuma günü ise 41 derece olacak.

14 Haz 2024 - 20:46 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.