Nazilli’de zincirleme kaza

Aydın’ın Nazilli ilçesinde üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında bir otomobil sürücüsü yaralandı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Nazilli’de zincirleme kaza
Nazilli’de zincirleme kaza
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, Nazilli’de Aydın – Denizli Devlet Kara yolu üzerinde Uğur Soğutma ışıklı kavşakta meydana geldi. 
Edinilen bilgiye göre, Fehmi Sevinç yönetimindeki 09 ACU 924 plakalı otomobil Aaydın’dan Denizli yönüne seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde seyir halinde olan Osman Soğukpınar (40) yönetimindeki 35 BZZ 418 plakalı Tır’a arkasından çarptı. Daha sonra Bahri Karabulut yönetimindeki 09 AS 939 plakalı Bahri Karabulut (53) yönetimindeki otomobile çarptı. 
Meydana gelen zincirleme ve üç aracın karıştığı trafik kazasında 09 ACU 924 plakalı otomobilin sürücüsü Fehmi Sevinç yaralandı. 
Aldıkları kaza ihbarı sonrasında kaza bölgesine 112 Acil sağlık ambulansı, Trafik ve polis ekipleri geldiler. Yaralı sürücü ambulansa alınarak Nazilli Devlet Hastanesine sevki sağlanarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturmanın da sürdürülmekte olduğu öğrenildi.

14 Haz 2024 - 20:48 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.