Aydınlı masöre milli davet

Aydın da bulunan Yıldızspor’un masörü Anıl Yalçın, Avrupa Şampiyonası’na katılacak olan Ay Yıldızlı Judo Milli Takımın Rusya’da yapacağı hazırlık kampına davet edilmesi sevinçle karşılandı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Aydın Süper Amatör Lig takımlarından olan ve bölgede bulunan tüm takımlara yüzlerce futbolcu yetiştirerek veren Yıldızspor’da masör olarak görev yapan Anıl Yalçın’a Juda Milli Takımından davet geldi.
Türk Judo Milli Takımına davet edilen Yıldızspor futbol takımının başarılı masörü Anıl Yalçın, Judo Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonası öncesi Rusya’da yapacağı hazırlık kampında yer alacak.
Yıldızspor Futbol Kulübünden yapılan açıklamada, “Yıldızsporumuzun masörü Anıl Yalçın, Judo Milli Takımımızın 27-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Softa kentinde yapılacak olan Judo Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için Rusya’nın Grozny şehrinde 9-20 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan hazırlık kampına davet edilmiştir. Milli Takım Sporcularımıza ve masörümüz Anıl Yalçın’a kulübümüz adına başarılar diliyoruz” denildi.

18 Haz 2024 - 16:56 - Spor

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.