Nazilli'deki bir anaokuluna yangın çıktı

Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı İsabeyli Mahallesindeki bir anaokulda yangın çıktı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Yangın, Nazilli ilçesinin İsabeyli Mahallesinde bulunan bir anaokulunun çatısında bilinmeyen nedenle alevlerin yükselmesiyle başladı. İhbar üzerine olay yerine Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Nazilli Belediyesi yangın söndürme çalışmalarına destek verdi. Ekipler, yangını kontrol altına alarak daha büyük bir felaketin önüne geçti. Nazilli ilçe Kaymakamı Huriye Küpeli Kan da olay yerine gelerek İlçe Jandarma Komutanı Jand. Yzb. Ahmet Refik Özsoy ile birlikte yangın söndürme çalışmalarını takip ederek ilgililerden bilgiler aldı.

Yangın ile ilgili soruşturmanında sürdürülmekte olduğu öğrenildi.

# Aydın

07 Ağu 2024 - 15:03 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.