Bozdoğan'da traktör kazası: 1 ölü 6 yaralı

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde seyir halindeki sepetli bir motosiklet devrildi. 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı. 

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

AYDIN HABERLERİ-  Bozdoğan'da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. AFAD ve itfaiye ekipleri ile sağlık ekiplerinin bölgede çalışmaları devam ediyor. Edinilen bilgiye göre; henüz plakası ve sürücüsü belli olmayan ve akasında sepet takılı olduğu öğrenilen traktör Dutağaç-Kızılcaköyü arasındaki Orman Gölü yakınlarındaki bir yerde henüz bilinmeyen bir nedenle devrildi. Kazada traktör altında kalan 30 yaşındaki Barış Aydın isimli kişi hayatını kaybederken, yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı. Ekiplerin bölgedeki çalışmaları devam ediyor.

# Aydın

19 Ağu 2024 - 13:18 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.