Nazillili damat kayınpederi tarafından öldürüldü

İstanbul’da kayınpederinin silahla vurduğu Nazillili damat Sezgin Çeken hayatını kaybetti.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

AYDIN HABERLERİ- İstanbul’da yaşanan cinayetin acısı Nazilli’ye düştü. Aslen Nazillili olan evli ve 1 çocuk babası Sezgin Çeken, kayınpederi K.A. ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Yaşanan tartışmanın ardından Sezgin Çeken arkasına dönüp olay yerinden ayrıldı.

Öfkeli kayınpeder, damadı Sezgin Çeken’in arkasından silahla ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerine mermiler isabet eden Çeken hayatını yitirdi. Olayın ardından K.A. gözaltına alındı.

Acı haber Sezgin Çeken’in Nazilli’deki ailesine ulaştı. Aile, çocuklarının cenazesini almak için İstanbul’a doğru yola çıktı.

22 Ağu 2024 - 12:48 Aydin- Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.