Aydın'da kıskaca alındılar

FETÖ tarafından devletin farklı kademelerine yerleştirilmesi planan 7 şüpheli Aydın'da yakalandı. Şahıslar Aydın Adliyesine sevk edildi.

Kurban Bayramı öncesi önemli uyarı

Kurban Bayramına kısa bir süre kala uzman isimlerden vatandaşlara uyarılar geldi. Kurban Bayramı öncesi keneler ile ilgili uyarılarda bulunan Prof. Dr...

Aydın’da kadın cinayeti

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde bir kadın, evinin önünde öldürüldü.

Babasını öldürmüştü tutuklandı

Aydın’ın Nazilli ilçesinin kırsal Hasköy Mahallesinde oğul ile babanın tartışmaları kanlı bitti. Baba kaldırıldığı Hastanede ölürken, oğlu ise jandarm...

Motosiklet sürücüsü ağır yaralı

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında sürücüsü ağır yaralandı.

Motosikletin çarptığı yaya hayatını kaybetti

Nazilli’de meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Mustafa Karakaş, iki haftalık yaşam savaşını kaybederek hayatını kaybetti.

Uyuşturucu satıcıları cezaevinde

İzmir'den temin ettikleri uyuşturucuyu Köşk'e taşıyan U.A. ve E.E jandarmaya yakalandı. 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ölüme davetiye

Aydın’da seyir halinde olan bir çekici adeta ölüme davetiye çıkardı. Aracın üzerindeki eşyaların korunaksız olması sürücüleri tedirgin etti.

Narkotik geçit vermiyor

Aydın'a uyuşturucu sevk etmek isteyenler bir bir yakalanıyor. Narkotik ekipleri tarafından dün yakalanan İ.Ğ., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu nasıl fantezi?

Efeler'de polisi günlerdir meşgul eden çift, soluğu karakolda aldı. D.A., nişanlısı olduğunu iddia ettiği O.İ'den şikayetçi oldu.

Yaşlı kadın atlayarak hayatına son verdi

Aydın’ın Efeler ilçesinde 3. kattan aşağıya atlayan yaşlı kadın hayatını kaybetti. Kadının ailesi olay yerinde fenalaştı.

Doğum gününde TIR’ın altında can verdi

Aydın’ın Nazilli ilçesinde TIR’ın altında kalarak can veren motosiklet sürücüsü doğum gününde hayatını kaybetti. Kaza görüntüleri ise yürekleri burktu...

Aydın'da şüpheli ölüm

Efeler Orta Mahalle 215 sokakta T.T simli şahıs ölü olarak bulundu. Şahsın ölümü adli tabip tarafından şüpheli bulundu.

Direksiyon başında kalp krizi geçirdi

Afyonkarahisar’da kalp krizi geçiren bir otomobil orta refüje girerek durabildi.

Aydın’da Narkoçelik-15 operasyonu

Aydın’ın da aralarında bulunduğu 52 ilde “NARKOÇELİK-15” operasyonu düzenlendi. Operasyonlarda; 217 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 111 bin adet...

Site arşivi içinde belirli bir içerik arıyorsanız, yukarıdan arama yaparak daha hızlı sonuca ulaşabilirsiniz