Nazillili aile Müge Anlı’ya başvurdu

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan Ali Diken kayıplara karıştı. 34 gündür haber alınamayan Ali Diken için annesi ve yengesi Müge Anlı’ya başvurdu.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Nazillili aile Müge Anlı’ya başvurdu
Nazillili aile Müge Anlı’ya başvurdu
Video için play'e tıklayın

Nazilli’de yaşayan Ali Diken, yaklaşık 2 ay önce Antalya’ya arkadaşlarının yanına gezmeye gitti. 20 Aralık Çarşamba günü motosikleti ile kayıplara karışan 32 yaşındaki Diken için annesi ve yengesi ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Son olarak bir akaryakıt istasyonunda görülen Diken’i polis ekipleri her yerde arıyor.

Acılı Anne, “çocuğumun hayatından endişeleniyorum. Ölüsü veya dirisi bulunsun istiyorum. Eve gelmek istemiyorsa da bize ulaşsın dönmek istemiyorum desin. Çocuğum bir an önce bulunsun” ifadelerini kullanarak Müge Anlı’dan yardım talep etti.

OLAYDA YENİ DETAYLAR TIKLA ÖĞREN!

22 Oca 2024 - 14:58 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.