Otomobil

Son dakika otomobil haberleri ve otomobil haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. otomobil ile ilgili 58 haber listeleniyor.

Otomobil Haberleri

Bozdoğan'da feci kaza

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Tehlikeli yolculuk

Aydın’ın Nazilli ilçesi tehlikeli bir yolculuğa daha şahit oldu. Motosikletin üzerinde çuval taşıyan şahıslar sürücülere korku dolu anlar yaşattı.

Nazilli’de takla atıp ortadan yok oldular

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşanan kazada bir otomobil takla attı. Araçta bulunan iki kişi ise sırra kadem bastı.

Nazilli'de tehlikeli yolculuk!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir motosiklet sürücüsü karayolunda yaptığı tek teker şovunu sosyal medya üzerinden paylaştı. O anlarda çevrede otomobil ve...

Aydın'da korkutan kaza

Aydın-Muğla karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında otomobil kum yüklü traktöre çarptı.

Nazilli'de feci kaza

Aydın'ın Nazilli ilçesinde babasının içerisinde bulunduğu ambulansı hastane yolunda takip eden bir şahıs geçirdiği trafik kazası sonucu yaralandı.

Yeni yılda ilk kaza

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde otomobilin seyir halindeki motosiklete arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Araç sahipleri dikkat!

Araç sahipleri yeni yılda Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) ne kadar zamlanacağını merak ediyordu. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre işte MTV’de...

Site arşivi içinde belirli bir içerik arıyorsanız, yukarıdan arama yaparak daha hızlı sonuca ulaşabilirsiniz